Over ons

FlexToyz is sinds 2021 hét Nederlandse platform voor sexspeeltjes en erotische wellness producten. Onze ambitie is het vergroten van plezier in slaapkamers over de hele wereld. Dit met een assortiment van hoogwaardige producten die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan al jouw behoeften te voldoen.

Naast het feit dat onze focus ligt op hoge kwaliteit van onze producten, wordt deze altijd gecombineerd met een scherpe prijs. De selectie producten is samengesteld door de toegewijde professionals binnen ons bedrijf. Samen met een verkoopteam dat veel verder gaat dan sales alleen. Wij leren jouw als persoon graag beter kennen, want alleen zo kunnen we samen het optimale resultaten behalen. 

Bij Flextoyz geloven we in discretie en privacy. Daarom worden al onze bestellingen discreet verpakt en verzonden, zonder labels of logo's die de inhoud verraden. Je kunt vol vertrouwen bestellen, wetende dat jouw privacy ook onze prioriteit heeft.

Wil je je ervaring nog persoonlijker maken? Bij FlexToyz bieden we de mogelijkheid om jouw gekozen producten te personaliseren met je eigen naam op de verpakking. Zo wordt jouw bestelling niet alleen een bron van genot, maar ook een uniek en persoonlijk statement. 

Bovendien bieden wij voor de B2B markt een breed scala aan private label producten, zorgvuldig vervaardigd en geselecteerd om aan onze strenge normen van kwaliteit en plezier te voldoen. Met FlexToyz weet je dat je alleen het beste van het beste krijgt, elke keer weer. Interesse, bekijk ons B2B aanbod op www.b2b.flextoyz.nl

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de wereld van FlexToyz en laat ons je begeleiden op een reis naar ultiem genot en tevredenheid.

Because the best Xperience is more than just a toy.